Meer Dan Broccoli Kalendar 2023

image_printPrint

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om het mensen makkelijker te maken om vaker vegetarisch te koken. Meer Dan Broccoli is voor mij een manier om de sociale norm te veranderen en vegetarisch koken te normaliseren, door te laten zien hoe je gemakkelijk je eigen favoriete recept kunt aanpassen of door je te inspireren om nieuwe gerechten en ingrediënten te proberen.

Kijkend naar de impact in het afgelopen jaar heb ik een kalender gemaakt voor 2023 die mensen kunnen kopen en gebruiken. Op die manier kun je een zichtbare herinnering in huis hebben die inspireert en helpt om vaker vegetarisch te koken. Het is ook een perfect cadeau voor de feestdagen. Je kunt de kalender in onze nieuwe online shop kopen (klik op de foto hieronder) of eerst verder lezen voor meer informatie.

De Meer Dan Broccoli kalender voor 2023

Deze kalender is ontworpen op basis van de drie belangrijkste tips om vaker vegetarisch te koken.

Vooruit plannen. Weten wanneer je de tijd neemt om vegetarisch te koken, neemt de stress weg bij het proberen van iets nieuws. Op de kalender is onderaan elke maand plek voor een notitie waarop je kunt schrijven op welke dag van de week je die maand vegetarisch gaat koken. Het hoeft natuurlijk niet elke maand op dezelfde dag te zijn! Het is aan jou. Of je kunt de dag elke week omcirkelen als visuele herinnering.

Maak een collectie. Het hele idee van Meer Dan Broccoli in het afgelopen jaar was om je nieuwe manieren te laten zien om vegetarisch te koken. Of dat nu is door een bestaande favoriete maaltijd aan te passen of om compleet nieuwe recepten en gerechten te delen. Elke kalendermaand toont een ander gerecht met seizoensgroenten van die maand en heeft een QR-code naar het volledige recept.

Heroverweeg je favoriete maaltijd. De kalender heeft onderaan nog een plek voor een notitie voor je favoriete maaltijd van die maand, aangezien deze waarschijnlijk elk seizoen anders is. Schrijf het op en bedenk hoe je het kunt aanpassen om het vegetarisch te maken. Of, als het gerecht al vegetarisch is, helpt het je om je eigen collectie op te bouwen.

De nieuwe Meer Dan Broccoli kalender hangt al in mijn keuken.

Duurzaamheid

De kalender is gemaakt om voort te bouwen op het succes van Meer Dan Broccoli om mensen te helpen vaker vegetarisch te koken. Maar we willen niet verder bijdragen aan het globale probleem van verspilling. Terwijl we nadachten over nieuwe manieren om mensen te ondersteunen, hebben we onderzoek gedaan naar duurzaam productontwerp.

Dat is waarom alle kalendars alleen op aanvraag worden geprint. Er is geen voorraad die wacht op verkoop en verzending. Er wordt alleen geprint wanneer iemand daadwerkelijk geïnteresseerd is in het product en besluit het te kopen. Als niemand er iets koopt, is er geen kwaad gedaan. Als mensen het wel kopen, dan is dat omdat ze de bewuste beslissing hebben genomen om te investeren in het helpen van zichzelf of anderen om een ​​duurzame verandering aan te gaan door vaker vegetarisch te koken.

Wanneer iemand besluit een kalender te kopen, wordt het lokaal geprint en verzonden. Met Gelato hebben we ervoor gezorgd dat de print-on-demand-service locaties heeft voor printen en verzending in de gebieden waarvan we weten dat de meeste Meer Dan Broccoli-lezers zich bevinden. Gelato heeft lokale printpartners in heel Europa en ook lokale bezorgpartners. Dit helpt de afstand die het product aflegt te verkleinen en minimaliseert zo de ecologische voetafdruk.

Geen winst

Meer Dan Broccoli is een persoonlijk project en is niet opgericht om winst te maken. Daarom heb ik de kalender ontworpen en alles in mijn vrije tijd klaargemaakt. We gebruiken de gratis versie van WooCommerce om de producten op de website te beheren.

Wanneer je voor de kalender betaalt, is dit alleen om de print- en verzendkosten via Gelato te dekken. Meer informatie over de prijzen van Gelato vindt je hier.

De nieuwe kalendar kopen

Je kunt de nieuwe kalender hier direct in de online shop kopen of door op de product-mockup hieronder te klikken. Als je de kalender liever zelf print, kun je een kopie van het bestand downloaden via deze link (let op: de kalender is A3-formaat en heeft een printer bleed van 4 cm).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *